Over Sanne

Na diverse jaren te hebben gewerkt binnen het onderwijs en als praktijk- en opleidingscoördinator binnen de zorg wist ik dat ik niet deed waar mijn hart lag. Ik liep hier steeds meer in vast.

Om de oorzaken achter mijn eigen klachten (heftige menstruatieklachten, gebrek aan energie, slechte nachtrust, eczeem, lusteloosheid en depressieve gevoelens) te onderzoeken ben ik de opleiding tot Integraal Orthomoleculair Therapeut gaan volgen. Door mijn persoonlijke groei en andere inzichten met betrekking tot voeding en gezondheid moest het roer omgegooid worden. Ik wil handelen vanuit mijn passie, hart en gevoel.  

Vanuit mijn omgebouwde pipowagen help ik jou als Integraal Orthomoleculair Therapeut om de juiste keuzes te maken voor een gezondere leefstijl zodat ook jij weer vol in het leven kan staan. Daarnaast laat ik je ervaren wat volwaardige voeding met je doet. Ik neem je mee in een goede balans van voeding, beweging, ontspanning en bioritme.

Vanuit mijn grote kennis rondom voeding en mijn passie voor koken verzorg ik tevens (bio)logische catering op maat, kookworkshops en kook ik op verschillende locaties en retraites. De maaltijden die ik bereid zijn voedzaam, kleurrijk, vers en zitten bomvol groente. Ik kook zoveel mogelijk met verse groente en fruit van het seizoen en direct van het land uit de omgeving. Een maaltijd die voedt en niet alleen vult.

Naast mijn passie voor leefstijl en voeding ben ik veel in de natuur te vinden, lees ik graag, zijn mijn vriend en ik al jaren aan het klussen aan onze droomwoning, staan we regelmatig met onze tent of camper tussen de bomen en blijf ik een tikkeltje eigenwijs en eigenzinnig!

Liefs,
Sanne

Leuke weetjes over mij....