Kok & catering

Voeding die voedt en niet alleen vult!

Ik inspireer je graag met (h)eerlijke, kleurrijke en voedzame gerechten die gemaakt zijn met verse, pure en (bio)logische ingrediënten.

De natuur biedt ons zoveel voedende en verse producten, dit zie en proef je terug in mijn gerechten.
Lokaal, biologische en seizoensgebonden zijn de pijlers van mijn keuken. In de keuken ben ik helemaal in mijn element, samen met mijn intuïtie en inspiratie creër ik prachtige grechten. Een feestje voor alle zintuigen.

Ik verzorg (bio)logische catering op maat, kookworkshops en kook als healthy chef op verschillende locaties en retraites. De maaltijden die ik bereid zijn voedzaam, kleurrijk, vers en zitten bomvol groente. Ik kook zoveel mogelijk met verse groente en fruit van het seizoen en direct van het land uit de omgeving. Een maaltijd die voedt en niet alleen vult.

Laat mij jou, je gasten, collega’s, vrienden of familie verwennen.


Liefde voor eten brengt ons samen!

Na een volwaardige maaltijd van Sananas heb ik geen opgeblazen gevoel of 'after dinner dip', ik voel mij juist energiek

“De liefde die Sanne in voeding stopt, proef en zie je terug op het bord”

'Van (bio)logische lunchgerechten tot kleurige salades en van (h)eerlijke diners tot gezonde desserts.'