Jouw leefstijlplan

Jouw leefstijlplan op maat begint bij de basis

Hoe jij jouw lichaam in de beste conditie kan houden!

Met jouw persoonlijk leefstijlplan krijg je zicht op jouw balans en energie in je leven!

Intake
Door middel van een uitgebreid intakegesprek, kan jij jouw verhaal doen en vraag ik door op de onderdelen die extra belangrijk zijn in jouw proces. Ik ga de oorzaak van jouw klachten achterhalen.


Celgezondheidstest

Gezonde cellen zijn essentieel voor een gezond lichaam en geest. In de intake zit standaard een celgezondheidstest. Dit is een bloedtest die door middel van een eenvoudige vingerprik wordt afgenomen. Vaak zijn onze vetzuren uit balans, wanneer cellen niet goed functioneren worden belangrijke voedingsstoffen niet goed opgenomen in je lichaam.

Persoonlijk leefstijlplan


De testresulaten, de intake, jouw klachten en jouw doelen bepalen jouw persoonlijk leefstijlplan. Tijdens een uitgebreide sessie gaan we deze samen bespreken, zodat jij begrijpt waarom bepaalde aanpassingen belangrijk zijn voor jou. Je hebt nu de kennis en tools om hiermee aan de slag te gaan.

Contactmoment
Wanneer jij aan de slag gaat met jouw persoonlijk leefstijlplan hebben we 2 keer een contactmoment van ± 30 minuten om jouw voortgang en eventuele tegenslagen te bespreken.Uitgebreide evaluatie
In deze sessie bespreken we de voortgang, tegenslagen en obstakels die je bent tegengekomen. De basis is gelegd, hoe nu verder? We bespreken waar jouw behoeftes liggen voor een vervolg traject.


Jouw investering

Wil je starten met het traject, of ontdekken of dit iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met me op!